Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de webshop van Debby van der Zande. Wanneer je onze webshop gebruikt, ga je akkoord met de voorwaarden zoals beschreven in deze disclaimer.

1. Algemeen

We doen ons best om de informatie op onze website en webshop up-to-date en juist te houden, maar we kunnen niet garanderen dat alle informatie altijd foutloos en actueel is. De informatie wordt zonder enige garantie verstrekt. We behouden ons het recht voor om de inhoud van de website en webshop op elk moment aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving.

2. Externe links

Onze website en webshop kunnen links bevatten naar externe websites of bronnen waarover wij geen controle hebben. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze externe links en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of verliezen die voortkomen uit het gebruik van deze links.

3. Aansprakelijkheid

We zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, speciale of gevolgschade of verlies van welke aard dan ook als gevolg van het gebruik van onze website, webshop of de verstrekte informatie. Dit omvat onder andere verlies van gegevens, inkomsten, winst of bedrijfsstoringen.

4. Intellectueel eigendom

Alle inhoud op onze website en webshop, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, merken en software, is beschermd door intellectuele eigendomsrechten en is eigendom van Debby van der Zande of de respectievelijke rechthebbenden. Het kopiëren, verspreiden of gebruikmaken van deze inhoud zonder toestemming is verboden.

5. Wijzigingen in de disclaimer

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig deze disclaimerpagina te controleren op eventuele wijzigingen.

6. Contact

Heb je vragen of opmerkingen over deze disclaimer? Neem dan contact met ons op via:

Debby van der Zande
Bisschopstraat 39
7571 CX Oldenzaal
[email protected]

Telefonisch zijn we bereikbaar via Geen Blad voor de Mond (053 460 9002).

Deze disclaimer is voor het laatst gewijzigd op 6 november 2023.