Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van Debby van der Zande. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen met je bestelling.

Op deze pagina vind je nuttige informatie over hoe je contact met ons kunt opnemen en veelgestelde vragen. Klik op de verschillende onderwerpen om de juiste richting te vinden.

Levertijd voor jouw bestelling

We streven ernaar om je bestelling binnen 2 werkdagen te leveren, je ontvangt een track & trace-link, zodat je de status van je bestelling kunt volgen.

Het kan voorkomen dat er uitzonderingen zijn, zoals vermeld op de productpagina of in de bevestigingsmails. In het geval van een ‘voorbestelling’ of ‘pre-order’ geldt een langere levertijd. We raden je aan om deze informatie zorgvuldig te controleren.

ARMBANDJES STOP CANCER
De armbandjes die je besteld hebt, heb je als ‘pre-order’ besteld. Ze komen medio mei binnen en zullen daarna direct verstuurd worden door PScallme.

Variabele verzendkosten en gedeeltelijke levering

Onze verzendkosten variëren lichtelijk, dit heeft te maken met handling kosten, de fulfilmentoplossing en de verzendoptie die we gekozen hebben. Door de 24 uurs verzendoptie van PostNL met track & trace, bieden we de maximale service op dit vlak.

Mijn bestelling heeft vertraging

We streven ernaar om je bestelling binnen 2 werkdagen te leveren. Levertijden kunnen echter variëren door externe omstandigheden bij de bezorgdiensten van PostNL, waarop wij geen invloed hebben. Indien je bestelling 10 werkdagen na de besteldatum nog steeds niet is bezorgd, verzoeken wij je vriendelijk om via het onderstaande formulier contact met ons op te nemen.

PostNL
Bij PostNL kan het gebeuren dat je een bezorgbevestiging ontvangt voordat je de bestelling daadwerkelijk hebt ontvangen. Als dit gebeurt, kan er een vertraging optreden van maximaal 48 uren na de ontvangst van de bezorgbevestiging.

 

ARMBANDJES STOP CANCER
De armbandjes die je besteld hebt, heb je als ‘pre-order’ besteld. Ze komen medio mei binnen en zullen daarna direct verstuurd worden door PScallme.

Voor- en Achternaam(Vereist)
Adres(Vereist)

Beschadigd product ontvangen?

Als je een beschadigd product hebt ontvangen, laat het ons direct weten via het onderstaande formulier. We zullen snel contact met je opnemen om een passende oplossing te bieden.

Voor- en Achternaam(Vereist)
Adres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Verzending en onjuiste adresgegevens

Bij het plaatsen van een bestelling is het van cruciaal belang dat je de juiste verzendgegevens opgeeft. Fouten in het adres kunnen leiden tot vertragingen of het mislopen van je bestelling. Mocht je na het afronden van je bestelling ontdekken dat je onjuiste of onvolledige adresgegevens hebt opgegeven, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected]. We zullen ons best doen om de bestelling te wijzigen voordat deze wordt verzonden.

Procedure bij onjuist adres

Indien een bestelling niet kan worden afgeleverd en retour komt naar ons als gevolg van onjuiste adresgegevens die door de koper zijn opgegeven, volgen we de onderstaande procedure:

  1. Retourontvangst: Wij wachten totdat we de originele zending retour hebben ontvangen van de vervoerder (bijv. PostNL).
  2. Herzending: Voordat we de bestelling opnieuw kunnen verzenden, dien je eerst de verzendkosten voor de herzending te voldoen. Dit is om extra kosten te dekken die gemaakt worden voor het opnieuw versturen van je bestelling naar het juiste adres.
  3. Betaling verzendkosten: Wij zullen je informeren over hoe je de verzendkosten voor de herzending kunt betalen. Na ontvangst van deze betaling zullen we de bestelling zo snel mogelijk naar het gecorrigeerde adres verzenden.

Voorkom vertragingen

We adviseren je dringend om je verzendgegevens zorgvuldig te controleren voordat je je bestelling afrondt. Dit helpt vertragingen te voorkomen en zorgt ervoor dat je je producten zo snel mogelijk ontvangt.

Retourbeleid

Terugsturen van producten

Wij willen dat al onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankoop. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met het ontvangen product, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren volgens het herroepingsrecht. Dit geldt voor al onze producten: boeken, bundels, schorten en ovenschalen. Het product moet ongebruikt zijn en zich in de originele staat bevinden. Ook moet het product in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Retourprocedure

  1. Contact opnemen: Neem binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via [email protected] om je retour aan te melden. Geef je bestelnummer en de reden van retour op.
  2. Retourinstructies: Na aanmelding ontvang je van ons instructies voor het terugsturen van het product.
  3. Verzendkosten: Voor de retourzending van producten die niet defect of beschadigd zijn ontvangen, zijn de directe kosten van het terugzenden voor jouw rekening. Wij raden je aan gebruik te maken van een verzendservice die zendingen traceert.
  4. Verwerking van retouren: We inspecteren alle geretourneerde producten bij ontvangst. Na goedkeuring wordt je terugbetaling verwerkt en binnen 14 dagen na ontbinding van de koop teruggestort op je oorspronkelijke betaalmethode.

Terugbetalingen

Je ontvangt de terugbetaling inclusief de kosten van de heenzending binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven van de koop af te zien, mits we het product retour hebben ontvangen of je kunt aantonen dat het product retour is verzonden.

Defecte of beschadigde producten

Als je een defect of beschadigd product hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op voor een snelle vervanging of terugbetaling.

Overige vragen

Overige vragen omtrent een bestelling of zakelijke mogelijkheden kun je richten aan [email protected]. We vragen begrip voor het feit dat persoonlijke vragen aan Debby hier niet kunnen worden beantwoord. We helpen je graag met al het andere!