Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van Debby van der Zande. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen met je bestelling.

Op deze pagina vind je nuttige informatie over hoe je contact met ons kunt opnemen en veelgestelde vragen. Klik op de verschillende onderwerpen om de juiste richting te vinden.

Levertijd voor jouw bestelling

Je bestelling wordt binnen 8 werkdagen geleverd. Het kan voorkomen dat er uitzonderingen zijn, zoals vermeld op de productpagina of in de bevestigingsmails. En wanneer het om een ‘voorbestelling’ gaat, dan is de levertijd langer. We raden je aan om deze informatie zorgvuldig te controleren.

Variabele verzendkosten en gedeeltelijke levering

Onze verzendkosten variëren doordat producten niet altijd vanaf dezelfde plek worden verstuurd. Om die reden worden verzendkosten ook niet gecombineerd. Door de aparte verzendlocaties kan het voorkomen dat delen van je bestelling apart worden verzonden en niet gelijktijdig arriveren. Maak je geen zorgen als je slechts een deel ontvangt, het andere product wordt binnen afzienbare tijd ook afgeleverd.

Mijn bestelling heeft vertraging

We streven ernaar om je bestelling binnen 4-8 werkdagen te leveren. Levertijden kunnen echter variëren door externe bezorgdiensten zoals PostNL, waarop wij geen invloed hebben. Indien je bestelling 10 werkdagen na de besteldatum nog steeds niet is bezorgd, verzoeken wij je vriendelijk om via het onderstaande formulier contact met ons op te nemen.

PostNL & DPD
De bezorging van de kookboeken en bundels gaan via PostNL. De bezorging van de ovenschalen en schorten via DPD. Bij PostNL kan het voorkomen dat je een bezorgbevestiging krijgt terwijl je het nog niet ontvangen hebt. Dit gebeurt soms, waarbij je het een dag later wel ontvangt.

Kerstdagen
Wil je dat jouw bestelling voor de kerstdagen binnen is, bestel dan in elk geval vóór 10 december. De kerstdrukte bij PostNL is na die datum nog extremer en daardoor is de kans op vertragingen groter. Uiteraard wil dit niet zeggen dat het niet meer lukt om binnen 5 werkdagen na besteldatum te leveren, maar we hebben dit niet in de hand en waarschuwen daarom dat er een stukje eigen risico in zit ivm de bezorging.

Voor- en Achternaam(Vereist)
Adres(Vereist)

Beschadigd product ontvangen?

Als je een beschadigd product hebt ontvangen, laat het ons direct weten via het onderstaande formulier. We zullen snel contact met je opnemen om een passende oplossing te bieden, zoals een vervangend product of een terugbetaling, omdat jouw tevredenheid onze prioriteit is.

Voor- en Achternaam(Vereist)
Adres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Overige vragen

Overige vragen omtrent een bestelling of zakelijke mogelijkheden kun je richten aan [email protected]. We vragen begrip voor het feit dat persoonlijke vragen aan Debby hier niet kunnen worden beantwoord. We helpen je graag met al het andere!